Cases

Siden starten i 2016 har vi lavet mere end 100 løsninger til virksomheder over hele landet.

Nedenfor kan du se nogle udvalgte eksempler på hjemmesider, som Silkeweb står bag. Vil du gerne se flere referencer er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 86 00.

krysebyg.dk

Krusebyg ApS laver alle slags tømreropgaver. Intet er for stort, intet er for småt. Tagarbejde, lofter, tilbygnigner, nybyg osv. Derudover laver vi også isolering og totalentrepriser. Vi gør alt for at du som kunde bliver tilfreds. Kvalitet frem for alt.

 

Hjemmeside for Lars Cornelsen

larscornelsen.dk

Vores største ekspertise er arbejdet med industrihaller, ridehaller og kølehaller, elementbyggeri i stål- og sandwichpaneler til industri og landbrug. Vi har en lang erfaring inden for dette område og er altid klar til at give en grundig rådgivning om de muligheder, der er.

total-vinduer.dk

Total Døre og Vinduer producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter indenfor døre og vinduer i træ og træ-aluminium. Her kan du gå på opdagelse og finde inspiration på døre og vinduer til alle byggeformer såvel til nybyggeri som til renovering.

total-partner.dk

Som områdepartner for Total Døre og Vinduer giver vi dig professionel rådgivning, gratis opmåling og et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer og døre. 

Vi tager også produktprøver og brochurer med, så du kan se alt det, du har brug for at vide om dine nye vinduer og døre.

 fvbyg.dk

Jeg tilbyder opmåling og tilbudsgivning på alle facade vinduer og døre.

Jeg har et samarbejde med Total Døre Og Vinduer og kan varmt anbefale deres produkter.

Ring og lad mig komme ud og give et tilbud.

 fixit-fyn.dk

Skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer på Fyn, så kan vi hos FIXIT hjælpe dig. Virksomheden har eksisteret siden 2007, og vi arbejder både for private kunder og erhvervskunder. Vi har fokus på at finde de helt rigtige løsninger for dig som kunde, og det er selvfølgelig til nogle rimelige priser

brejningtoemrer.dk

Din garanti for et perfekt håndværk

Christoffer Wulff har overtaget Brejning Tømrer- og Snedkerforretning A/S men ånden i virksomheden lever videre.

Snedkerholm.dk

Flot og funktionelt design, god kvalitet og priser, der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige. Det er, hvad der kendetegner tømrer- og snedkerarbejde udført af HOLMS TØMRERFORRETNING ApS.