Basis Pakke

Silkeborg, Silkeweb, hjemmeside

Hvordan virker det for dig?

SYNLIGHED

Du får en professionel hjemmeside med forside og op til 5 undersider - designet af vores professionelle webdesignere. Du vælger selv dit design. Vi sørger for at optimere indholdet på din hjemmeside så din virksomhed fremstår professionel og med ekstra fokus på de produktområder, som du ønsker at blive kendt på. Dette sikrer relevante henvendelser til din virksomhed og at du får relevante placeringer på Google. 

TILLID

Din hjemmeside skal skabe tillid og tryghed hos dine kunder. Det er dét, som de køber ind på. Det sørger vi for ved hjælp af et professionelt og responsivt design kombineret med aktuelt og relevant indhold. Og, som den eneste online virksomhed i Danmark kan vi også tilbyde dig at få et Biggrey Trust certifikat på din nye hjemmeside. Det er også med til at skabe tillid og tryghed hos dine kunder. Læs mere om Biggrey Trust her.

RESULTATER

Din hjemmeside skal skabe resultater for dig og sælge din virksomhed  på dét, som du ønsker at signalere. Det er vores vigtigste opgave. For at synliggøre dine resultater med din nye hjemmeside, installerer vi Google Analytics, så vi løbende kan dokumentere din trafik og dine brugeres adfærd på sitet.

Indtast din email