Hvem er vi:

Vi er Silkeweb. Et hjemmeside specialist online bureau i Silkeborg. Vores team består af en mindre skare af dybt specialiserede personer inden for hvert vores felt. I ledelsen er vi 3 partnere som alle har mere end 20 års erfaring med online markedsføring.

Vi tror på netværk og at vi ikke skal kunne alting selv. Derfor har vi allieret os med nogle af de bedste virksomheder på hvert deres felt. Senest er vi blevet godkendt som partner for amerikanske Biggrey Trust, som det eneste webbureau i Norden – det er vi stolte af!

Hos os vil du møde:

  • Erfarne og dygtige webrådgivere som ved, hvad de taler om.
  • Kompetente og dygtige webprogrammører med mange års erfaring.
  • En individuel og uformel tone som afspejler hvem vi er.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan det meste – men vi er specialister, når det drejer sig om: Websites, Online markedsføring (Adwords, Facebook annoncering m.v.), App udvikling til iPhone og Android, Social media marketing (Facebook, LinkedIn, Google+ m.v.), SEO, Nyhedsbreve - Tekstforfatning - Foto, Grafisk design - Tryk og print og Trustløsninger

 

Hvad udvikler vi i?

Alle webløsninger udvikles i verdens førende open source systemer, primært benytter vi os af WordPress. Kontakt os i dag på telefon 70 27 86 00 og lad os aftale et uforpligtende møde.