Seneste nye kunder

Bygningssnedkeriet i Vonsild A/S

Elvitek ApS

Jakobsen & Blindkilde A/s

For Jakobsen & Blindkilde har vi lavet ny hjemmeside til Thisted afdelingen. Jakobsen & Blindkilde ønsker at være synlig og tilstede lokalt for på derved bedst muligt at kunne servicere kunderne i området. Vi ønsker tillykke med hjemmesiden.

Jeg er en tekstblok. Klik på rediger-knappen for at ændre denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Silkeborg flytteforretning a/s

For Silkeborg Flytteforretning har vi implementeret Biggrey Trust Kundetilfredshedssystem. Og dette med stor succes, da Silkeborg Flytteforretning på kort tid nu kan vise en kundetilfredshedsgrad på mere end 98%, hvilket er helt unikt. Vi ønsker tillykke med systemet og de mange tilfredse kunder.

BE installationer a/s

For B.E. Installationer har vi implementeret Biggrey Trust kundetilfredshedssystem. B.E. Installationer har i flere år arbejdet aktivt med kundetilfredshed og deres seriøse tilgang til netop dette gør, at virksomheden på meget kort tid har skabt gode resultater. B.E. Installationer benytter kundetilfredshedssystemet i forbindelse med udsendelse af fakturaer og måler således løbende på, om deres kunder er tilfredse. Vi ønsker tillykke med de flotte resultater

Breinholm Gruppen ApS

Total Døre & Vinduer A/S

Isoplasticon ApS

Brejning Tømrer- og Snedkerforretning A/S

S.A. Construction ApS

Tømrermester Lars Cornelsen ApS

FIXIT ApS

KRUSEBYG ApS

Kruseisolering

Høvetømreren Aps

Holm's Tømrerforretning ApS

Kø Brolægning

Lind Blik & VVS A/S

SJA Tømrer & Byg

Falkenberg Entreprise

Bastrup Tømrerfirma

Aktiv Byg Service

Tømrerfirmaet jg Byg ApS